tipsat och klart in i minsta detalj

Informativt

Välkommen till Bildelstipset!

Välkommen till en ny sajt – Bildelstipset! Precis vad det låter som är det tips om bildelar som är fokus och syfte här. Och håll i hatten, det är inte bara bildelarna det ska tipsas om utan dessutom var man kan hitta dem, till bästa pris och schysstaste villkor!

Varför bildelstips? Två anledningar, faktiskt:

1: Att handla bildelar online kan vara en riktig djungel och det kan som oinvigd vara snårigt att hitta rätt direkt. Här brukar all hjälp vara välkommen i form av tipsare, förståsigpåare, tyckare och liknande. In i raden av sådana sällar vi oss.

2: När man är varm i kläderna med sin onlinehandel är det tyvärr lätt att man blir hemmablind och inte kan se skogen för alla träd. Man går till sina sedan länge inövade vattenhål och är trogen en handfull ställen. Man riskerar dock att helt missa nya vassa aktörer eller handlare man inte provat på av någon anledning. Här finns det också ett behöv av en viskande röst i mörkret: ”Testa här? Här är faktiskt också riktigt bra!

Så tänker vi bakom Bildelstipset! Se fram emot en massa bra tips! Och har du egna tips? Tveka inte en sekund! Skicka in dem! Vi undersöker alla inskickade tips så klart och om vi gillar vad vi ser (bra tips är ju bra tips liksom, dåliga tips är däremot aldrig bra tips) kommer vi utan någon som helst känsla för falsk prestige att publicera det och dessutom credda dig, om du så vill.