tipsat och klart in i minsta detalj

Tipsa oss?

Har du egna tips?  Tveka inte en sekund! Skicka in dem! Vi undersöker alla inskickade tips så klart och om vi gillar vad vi ser (bra tips är ju bra tips liksom, dåliga tips är däremot aldrig bra tips) kommer vi utan någon som helst känsla för falsk prestige att publicera det och dessutom credda dig, om du så vill.

Ja. Du läste rätt. Här ovanför har vi citerat oss själva. Men så får vi göra, för orden vi citerar är nämligen helt sanna och korrekta. Häng med nu!

Skicka in ett tips

Använd formuläret här nedan för att skicka in ditt tips. Beskriv det gärna så utförligt du kan, vill och orkar. Om du skriver riktigt bra finns chansen att vi publicerar din text tillsammans med tipset. Vill du inte bli publicerad och om du inte vill bli creddad i tipset, vänligen skriv det också. I så fall hanterar vi det som en anonymt – men ändå jäkligt bra – tips och tar själva åt oss äran för det.

OBS: Enbart bra tips har en chans att publiceras. Det hjälper inte att du viftar med plånboken. Du vare sig kan eller får köpa dig till en publicering här. Du kommer med om du har ett bra tips. Inte annars.

Lämna ett svar